Concentració per condemnar la violència de qualsevol classe

L’acte s’ha fet aquest migdia davant l’Ajuntament amb la participació d’una cinquantena de persones i representants d’entitats, ciutadania i institucions

L’Associació de Dones de la Vall d’Aro i l’Associació de Gent Gran, amb el suport de la Comissió d’Igualtat i la Comissió de Gent Gran de Castell-Platja d’Aro, ha convocat aquest migdia, a les dotze, una concentració per a condemnar qualsevol mena de violència que atempti contra la vida, la dignitat i la llibertat de les persones.

Des del teixit associatiu, institucional i la ciutadania s’han volgut sumar a la reivindicació contra les morts de violència de gènere i commemorar el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i del Maltractament en la Vellesa. Des de l’any 2002, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) promou cada 15 de juny aquesta jornada.

Minut de silenci en record de les víctimes

La concentració s’ha acompanyat de diverses intervencions, aplaudiments i la lectura d’un parell de manifestos amb el lema ‘Per un futur lliure de violències’.

ATUREM LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Aquest any 2021, les dones que han estat assassinades per violència de gènere, segons les dades de la Delegació del Govern contra la violència de gènere, ja s’eleven a 18 dones en l’estat espanyol (5 a Catalunya), on 2 d’elles són menors. Aquests assassinats també deixen a 6 menors orfes. Avui ens unim a les diferents manifestacions que estan havent-hi arreu del territori espanyol, per dir prou a la violència de gènere i alçar les nostres veus per recordar que “si ens toquen a una, ens toquen a totes”. Juntes cridem ben fort el nostre lema “Anem a l’arrel, plantem-nos contra la violència masclista”.

L’Associació de Gent Gran i la comissió de Gent Gran també ha llegit un text en el qual han reclamat que s’afavoreixi el Bon Tracte a la Gent Gran i la societat s’uneixi per aconseguir que es freni el maltractament cap a aquest col·lectiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.