Acusada baixada de les temperatures acompanyada de tempestes i xàfecs

Un temps revolucionat que continuarà fins dilluns a la matinada

El darrer cap de setmana d’agost està marcat per un fort canvi de temps que, de la nit al dia, ens ha traslladat a un ambient tardorenc.

La temperatura mitjana prevista per aquest dissabte serà de 16.6 °C, segons les dades de l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro que gestiona el Servei Meteorològic de Catalunya. La temperatura mitjana respecte a els últims dies pràcticament s’ha desplomat 10 graus. La temperatura màxima d’aquest divendres va ser de 31.6 °C mentre que aquest dissabte la temperatura màxima rondarà els 18.5 °C.

Durant aquesta matinada, les pluges han deixat a la Vall d’Aro 6.9 mm. Durant tota la jornada, el cel seguirà molt ennuvolat amb episodis de xàfecs i tempestes que poden concentrar-se al migdia i al vespre.

Aquest diumenge s’espera una discreta millora amb pluges a la tarda.

Dilluns, últim dia del mes d’agost, el temporal quedarà enrere i lluirà més hores el sol i les temperatures es recuperaran.

Un temps que ha trencat la dinàmica de gairebé tot el mes d’agost que pràcticament no ha plogut i el temps ha estat molt estable. Els dies 3 i 4 d’agost van caure 2.8 mm i 4.1 mm, respectivament. Però aleshores les temperatures es van mantenir molt caloroses.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.