Ja tenim cartell de la Festa Major de Platja d’Aro 2019!

La Festa Major se celebrarà entre el 14 i el 18 d’agost amb una trentena de propostes gratuïtes

A un parell de mesos per la Festa Major de Platja d’Aro, ja coneixem el cartell que promocionarà la celebració i que ha sortit d’un concurs dotat amb un premi de 500 euros pel guanyador o guanyadora.

En aquesta ocasió, l’autor de l’obra premiada és Joel Feliu Pagès, resident a Fontcoberta, i estudiant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, centre de formació superior de referència en l’àmbit de les arts a la demarcació de Girona. El cartell es titula “Hola”.

70x1000_cartell_hola

Es tracta de la setena vegada que l’Ajuntament organitza el concurs per escollir la imatge promocional. Enguany, el consistori ha rebut una trentena d’obres fruit del conveni de col·laboració que té el municipi amb el centre olotí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *