Gran afluència de compradors en el centre comercial de Platja d’Aro per aprofitar els descomptes de Black Friday

Alguns establiments ofereixen descomptes de fins al 50% en funció dels articles

El centre comercial de Platja d’Aro, aquest cap de setmana, viu un autèntic ambient de  Black Friday amb el tret de sortida a les primeres compres de Nadal.

Pràcticament tots els establiments promocionen ofertes i descomptes en els seus aparadors i a l’entrada a la botiga que, en algunes franquícies, arriben fins al 50% de descompte, en funció dels articles. En general, els descomptes oscil·len entre el 20 i 30%.

Els establiments més populars i que ofereixen millors descomptes estan plens de gom a gom de clients que busquen els productes desitjats al millor preu.

descarga

Els comerciants confien que després de l’arrancada de la campanya comercial nadalenca amb el Black Friday, que en alguns comerços i cadenes s’ha convertit en la setmana del Black Friday, el ritme de les vendes continuarà al mateix ritme gràcies al fet que a partir del pròxim cap de setmana s’activarà tota la programació especial de Nadal a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb l’encesa de la il·luminació, la posada en marxa de la Pista de Gel del Parc d’Atraccions Pp’s Park, el nou Túnel-Espectacle de llum i música nadalenca del carrer Miramar, el tradicional pont del 6 i 8 de desembre, El Gran Sorteig de Nadal, la Fira nadalenca Platja d’Aro Nadal Shopping del 15 i 16 de desembre, El Mar dels Nens  i moltes més propostes que s’allargaran fins al 5 de gener amb l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

IMG_1185_opt
El nou Túnel de Llum amb espectacle nadalenc que s’inaugurarà l’1 de desembre

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.