Castell-Platja d’Aro commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb una setmana sencera d’activitats de sensibilització i experiències

Enguany la campanya porta el lema “Anem a l’arrel. Plantem-nos contra la violència”

Des del cap de setmana i fins al pròxim dissabte, Castell-Platja d’Aro commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere del 25 de novembre.

La Biblioteca Mercè Rodoreda ha celebrat el 3r Concurs de fotografia contra la violència de gènere. Dissabte passat, aprofitant diferents esdeveniments, es van dur a terme activitats de sensibilització a Castell d’Aro i Platja d’Aro.

descarga (1)

descarga

Aquest dimarts a la tarda, el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro ha acollit el lliurament dels premis del concurs de fotografia i una taula rodona amb el títol “Dones i el procés migratori. Experiències de resiliència”.

Dissabte vinent, la programació es clourà amb diferents propostes en el Carrer Mossèn Cinto Verdaguer de Platja d’Aro. Al llarg de la tarda hi haurà una carpa de sensibilització, tallers, un photocall, una performance, la lectura del manifest commemoratiu i un refrigeri a la cloenda.

descarga (2)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.