Avui s’inaugura el Culturefest, La Brava, el primer festival d’oci cultural de la Costa Brava amb propostes d’art, música, oci i gastronomia

El recinte estarà obert fins al 12 d’agost en el Collet de Calonge-Sant Antoni

Aquesta tarda s’obre al públic la primera edició del Culturesfest, La Brava! el primer festival d’oci cultural de la Costa Brava.

Cada dia, entre les 17.30 i les 1 h, el Collet de Sant Antoni esdevindrà un punt de trobada pels amants de la gastronomia, el cinema, els foodtrucks, activitats familiars i la Costa Brava perquè, tal com han explicat els promotors, el festival vol ser un homenatge a la Costa Brava en un indret rellevant per la seva història, bellesa i vistes al mar.

El cartell de concerts i espectacles, format per una trentena de propostes que es podran veure en els diferents escenaris del Culturefest, La Brava, també és un dels plats forts de l’esdeveniment per atraure a un públic divers. Entre els artistes convidats hi ha Paula Grande, Carmen Porcar, Marcel Pozo, Col·lectiu Tic Taq, Saulo Pisa, David Mauricio o els DJ Huete.

36815701_1893262007404425_6928401114580647936_n_opt
Paula Grande actuarà en el Culturefest, La Brava

L’oferta del festival també inclou una àrea de jocs infantils amb un circuit d’aventura entre els arbres, taller de circ, projeccions dels vídeos que participen en el Concurs de Foto Sub que organitza Red Costa Brava, un espai gastronòmic amb diverses foodtrucks, una exposició de cotxes de luxe i molt més.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del mateix festival a un preu simbòlic de 5 euros o bé en el web de festival www.culturefest.cat a un preu reduït. També inclouen una consumició.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.