Bicicletada popular, Caminada Solidària dels 20 km i 2a Marxa Popular Inclusiva aquest cap de setmana

Les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat 2024 a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró van ajornar-se a finals de setembre a causa del temps. I se celebraran coincidint amb el darrer cap de setmana d’octubre.

Dissabte, 26 d’octubre, està prevista la Bicicletada popular de 9 km. Sortirà a les 9:30 h des de l’aparcament de Decathlon Platja d’Aro. L’activitat és gratuïta i la inscripció s’ha de fer amb antelació. En el Palau d’Esports i Congressos disposen del formulari d’inscripció. També podeu demanar més informació a la Unitat d’Esports municipal en el 972.82.67.69.

D’altra banda, aquest diumenge 27 d’octubre, es duran a terme la Caminada Solidària dels 20 km, a favor de Viu Autisme. I la 2a Marxa Popular Inclusiva de 4,5 km.

Ambdues activitats sortiran des del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La Caminada Solidària a les 8 h i la Marxa Popular Inclusiva a les 9:30 h.

Per a apuntar-se a la Caminada Solidària s’ha de fer aquí. El preu de la inscripció fins al divendres, 25 d’octubre, a les 20 h, és de 3 euros. El preu de la inscripció el mateix dia de la Caminada a la carpa del Palau d’Esports i Congressos, entre les 7 h i les 7:30 h de 5 euros.

La Caminada inclourà 3 avituallaments líquids durant el recorregut i 1 a l’arribada. També es lliurarà un Welcome pack a cada participant al final de la caminada.

En el cas de la Marxa Popular Inclusiva, la participació és oberta a tothom amb qualsevol discapacitat, sense límit d’edat. L’entrega de dorsals tindrà lloc entre les 8.30 i les 9 h en el Palau d’Esports i Congressos el mateix dia de l’activitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.