El muntatge de la Festa de la Cervesa 2024 va transformant la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro

Aquest divendres, 11 d’octubre, comença la 36a edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, i les feines per instal·lar els estands, l’escenari i l’ambientació estan a ple rendiment, començant a transformar la Plaça del Mil·lenari en el recinte firal de la tradicional Oktoberfest que, enguany, s’allargarà fins al 20 d’octubre.

L’accés en el recinte firal serà gratuït i es podran tastar múltiples varietats de cervesa de marques i productors de proximitat, nacionals i internacionals.

La principal novetat d’enguany és que es mantindrà l’activitat durant deu dies consecutius donant continuïtat també els dies feiners entre els dos caps de setmana. Justament, per dinamitzar-ho, s’han programat les nits temàtiques de country, salsa, i cubana; i també la gran gala final del concurs de talents Tu de què vas! (dimecres 16 d’octubre · 20 h) que es va suspendre per pluja en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro.

Es manté l’aposta per la sostenibilitat i els gots de 33 cl són reutilitzables, en lloc dels de plàstic d’un sol ús: amb la primera consumició cal adquirir-los directament als estands per 1 euro i després conservar-los, ja que no són retornables.

Durant deu dies, els milers de visitants previstos, podran gaudir de la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

L’Oktoberfest obrirà cada dia a les 12.30 h del migdia, i tancarà l’activitat a la 01 h de la matinada, (quan l’endemà és un feiner ho farà a les 23 h).

La inauguració és aquest divendres, 11 d’octubre, a les 21 h, amb la tradicional Punxada del Primer Barril.

A en clau musical actuaran a l’escenari principal formacions d’estil divers: Verbena’m, Funk Power Station, La Band Gogh, La Picola Orquestra, La Montercarlo, Downlight XXL, Geni Knows i la discomòbil Fundación Ibiza. Alhora les xarangues Band Torrats, Band The Marxa, The McKensy’s Clan Band i Coblatropic.

També hi haurà propostes familiars amb la visita dels personatges de la Xalarina i en Xalarí i l’espectacle Les vacances del Madame Roulette. Cada dissabte i diumenge (13 h) hi haurà el Beer-Mut amb l’ambientació musical de la Fundación Ibiza.

Els estands oferiran una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de barquetes fins a entrepans, i les especialitats pròpies de cada establiment.

Hi participaran els establiments locals Las Delicias, Don Quijote, El Foc Surf, El Golfo Food & Drinks, Gib’s i Disco Zsa-Zsa. S’han establert preus unificats per la canya nacional de 22 cl i 50 cl: 2,50 i 4 euros; i lliure per a les d’importació; 1,50 euros l’aigua i 2,50 refresc.

Imatges d’anteriors edicions d’Aniol Resclosa

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.