Recta final de la Festa Major de Platja d’Aro i més de 250 participants en el 3r Trotabars

Avui, 18 d’agost, s’acaba la Festa Major de Platja d’Aro amb una tarda, vespre i nit de música en directe a càrrec de l’Orquestra Montgrins a l’escenari de la Plaça del Mil·lenari, una Botifarrada Popular en el mateix recinte de la Festa Major, i Jocs Gegants en el Passeig Marítim, confiant que el temps no farà la guitza i es podran celebrar amb normalitat.

Amb aquestes propostes, la Festa Major 2024 platjarenca posarà el punt final a cinc dies de gresca i activitats singulars com la d’aquest dissabte, la cercavila Trotabars, que ha reunit 250 persones amb tiquet i públic que s’ha sumat a la festa espontàniament.

El recorregut d’aquesta tercera edició ha passat per sis bars del poble, i els cavalls i cavallistes han estat acompanyats de l’animació del grup de percussió Trastok’ts.

La pluja ha fet acte de presència en l’últim tram de la cercavila, però no ha impedit l’arribada fins a la Plaça del Mil·lenari.

També s’han lliurat diferents premis en els millors cavalls, elaborats artesanalment. Diverses firmes comercials del municipi han col·laborat en la iniciativa proporcionant diferents obsequis.

El Trotabars l’organitza Trotats Associació amb l’Ajuntament.

Consulteu l’agenda d’aquest diumenge a la tarda aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.