Inversió de 272.000 euros en millorar la pavimentació i l’asfalt a tot el municipi

L’Àrea d’Acció Territorial i Medi Ambient de l’Ajuntament ha dut a terme diverses obres de millora del paviment i l’asfalt en els 3 nuclis.

Durant la redacció del projecte, el consistori realitza una inspecció de totes les zones pavimentades del municipi per a detectar deficiències en el paviment asfàltic, i estableix un quadre de prioritats per actuar-hi amb un doble objectiu: com a mesura preventiva per a la seguretat dels conductors i garantir un bon manteniment dels espais gestionats per l’Ajuntament.

Principalment, les zones d’actuació es diferencien en dos grups:

  • A causa de l’esgotament de la vida útil del paviment que provoca un desgast i deteriorament que deriva en un cloteig i/o disgregat del gra.
  • A causa de l’aixecament de l’asfalt provocat per les arrels dels arbres, principalment pins mediterranis, que provoca el deteriorament del ferm. Aquesta tipologia de dany es concentra bàsicament en les zones del centre de Platja d’Aro, on els pins hi són molt presents.

Les obres de reparació consisteixen en el reforç del paviment de diferents carrers, mitjançant mescles bituminoses en calent, prèvia reparació del ferm si s’escau, i el posterior pintat de les marques viàries.

En la campanya d’asfalt 2024, en la qual s’han invertit 271.946 € i els treballs s’han allargat un parell de mesos, en total s’ha actuat a 7.226,09 m² repartits entre:

Podeu consultar el projecte sencer de la campanya d’asfalt 2024 i com s’ha actuat en cada zona visitant el Portal d’Informació Urbanística de l’Ajuntament, dins l’espai de Projectes d’Obres Municipals en el qual es troben els projectes que desenvolupa la regidoria d’Acció Territorial i Medi Ambient.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.