Després de l’èxit de la primera jornada sobre seguretat alimentària, que va tenir lloc divendres passat, 30 de maig, sota l’organització de l’Ajuntament i adreçada als establiments de restauració del municipi, la regidora d’Activitats Econòmiques, Pilar Rojas, ha mostrat la voluntat del consistori de continuar promovent sessions del mateix estil entre els diversos sectors que conviuen en el municipi, després de la bona acollida que ha tingut la sessió informativa de divendres passat i perquè es tracta d’una qüestió essencial per a oferir en els clients un servei segur i responsable, garantir la protecció de la salut dels consumidors i fomentar unes bones pràctiques higièniques en les empreses.
Una cinquantena d’empresaris locals van participar en la primera sessió, que va allargar-se tot el matí. I aviat s’anunciaran noves dates dirigides en els sectors que no van participar en la primera jornada.

Una iniciativa nascuda a partir de la trobada que va tenir lloc a primers d’abril, entre la regidora, el cap de servei de l’Agència de Salut Pública de Girona Nord, Martí Trepat, part de l’equip tècnic i la coordinadora de Programes de Salut Pública al Baix Empordà, amb l’objectiu d’establir les bases de col·laboració entre les dues administracions per reforçar la seguretat alimentària als establiments minoristes del municipi a partir de la informació i la formació del personal i la implementació de bones pràctiques.
A més, a banda de les inspeccions que es fan en els establiments, l’Ajuntament ha editat una guia sobre bones pràctiques en seguretat alimentària per aconseguir la màxima implicació de tots els sectors que ofereixen restauració de la població.

