Nova fira gastronòmica a Platja d’Aro relacionada amb pernil, el món de l’ibèric i productors locals

Aquest dissabte i diumenge, 1 i 2 de febrer, Platja d’Aro estrena una nova proposta: ‘El Cap de Setmana del Pernil’, una fira gastronòmica popular on es pot gaudir d’un ambient gurmet amb expositors de diferents productes com vins, formatges, embotits artesanals, i com és d’esperar, de pernil.

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro es transforma en un espai firal amb accés lliure i gratuït, que ofereix als visitants una acurada selecció de productes gurmet, que es poden degustar còmodament a les taules i cadires que s’instal·laran entorn dels punts de venda.

També s’organitza un tast de pernil amb maridatge de vins i un espectacular Showcooking amb receptes elaborades per Alan Puche, xef i propietari del Restaurant Puche a Palamós (el showcooking té les places esgotades).

A banda, el dissabte a les 17 h, se celebra la I Final del Campionat Mundial de Talladors de Pernil. Talladors d’arreu del món es trobaran a Platja d’Aro per competir i aconseguir el títol mundial com a millor tallador. Els plats resultants d’aquesta prova es vendran a preus populars per tal que els visitants degustin el millor pernil, tallat pels millors talladors, al millor preu.

Més informació sobre el Cap de Setmana del Pernil aquí.  

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.