La cantant, Emma Sayer, guanya el concurs ‘Tu de què vas! 2024’ de Platja d’Aro

Dimecres al vespre, 16 d’octubre, es va celebrar la gala final del concurs ‘Tu de Què Vas!’ amb la participació dels dotze finalistes de l’edició 2024.

La gala s’ha dut a terme dins la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, que s’acaba aquest diumenge, 20 d’octubre.

Les guanyadores i guanyadors

Va aconseguir el primer premi la cantant, Emma Sayer; el segon va ser per al cantant, Marco Deíta; el tercer el va aconseguir la cantant, Andreia Teixeira; el premi local va recaure en la cantant, Nina Saliné; i el premi del públic, la gran novetat d’enguany, també va ser per a Marco Deíta.

També van actuar Saray Álvarez, Daniel Fernández, Maria Isabel Lema, Júlia Stark, Veronika Kovtun, Les Braves, Eduard Daza.⁣

En la conducció de l’acte van participar els membres del grup de teatre juvenil i Gerard Rius.

El jurat estava format per Laia Fierro (guanyadora del Tu de Què Vas 2023), Anna Agustí (membre de l’entitat local Trotats) Neve (membre del projecte Heal Hop), Tània Durán (Oficina Jove del Baix Empordà) Josep Lloveras (Mag Daniel’s) i Maria Blanco (regidora de Cultura, Tradicions i Educació).⁣⁣

2.400 euros en premis i més

La dotació dels guardons ha estat: 1.000 euros i trofeu (1r Premi), 700 euros i trofeu (2n Premi) i 300 euros i trofeu (3r Premi), 200 euros i trofeu (Premi Local). Com a novetat, s’ha incorporat el Premi del Públic: 200 euros i trofeu.

A més, Emma Sayer, que va aconseguir el primer premi, actuarà en l’edició de l’any vinent del concurs i també durant la Festa Major; i la guanyadora de la categoria local, Nina Saliné, formarà part del jurat.

El concurs és una iniciativa de la Unitat municipal de Joventut, que recupera des de l’any 2021, el concurs que en sis edicions es va fer durant el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).

(Imatges de Lluís Català)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.