El tradicional Aquatló Platja d’Aro se celebra aquest dissabte amb una prova jove i una prova sprint

Aquest dissabte, 19 d’octubre, se celebrarà la quinzena edició de l’Aquatló Platja d’Aro, un esdeveniment que organitza el Club Aquàtic Xaloc amb el suport institucional de l’Ajuntament.

Clubs d’arreu de Catalunya han confirmat la seva participació en la prova, que començarà a les quatre de la tarda a la Platja de Riuet, al costat del Club Nàutic Port d’Aro. L’any passat van apuntar-s’hi 130 esportistes.

L’Aquatló platjarenc està obert a esportistes federats i no federats, i puntua pel Campionat de Catalunya i la Lliga de Clubs.

Els participants s’han pogut inscriure en les categories: infantil (2012-2011), cadet (2010-2009), juvenil (2008-2007), júnior, sub23, absolut i veterans.

La prova es divideix en un Aquatló Jove de 300 metres de natació i 2000 metres de cursa pels participants de les categories infantil, cadet i juvenil; així com un Aquatló Sprint de 1.000 metres de natació (dues voltes de 500 metres) i 5.000 metres de cursa a peu (zona de front de mar i ribera del Ridaura, completant dues voltes de 2.500 metres) per a les categories que van de júnior a veterans.

La recollida de dorsals començarà a les 15 h i es podrà accedir a les zones boxes a partir de les 15 h 30 m. El tret de sortida a l’Aquatló Jove es donarà a les 16 h, i una hora més tard, a l’Aquatló Sprint.

Hi haurà premis i medalles pels 3 primers classificats, masculí i femení, de cada categoria. Tots els participants rebran l’obsequi de la prova i avituallament quan acabin l’Aquatló. També es lliuraran trofeus als 3 equips amb major puntuació, masculí i femení. I es farà un sorteig final de vals de descompte per a material esportiu i altres obsequis.

Teniu més informació sobre l’Aquatló Platja d’Aro 2024 aquí.

Imatge de portada extreta de la web del Club Nàutic Port d’Aro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.