Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival a Platja d’Aro

La tercera edició del Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival, cita de referència de l’àmbit audiovisual del sector de l’hospitality, tindrà lloc aquest dijous, 10 d’octubre, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Combinarà la cerimònia de lliurament de guardons als millors curts audiovisuals sobre hospitality amb dues xerrades de professionals del sector de l’audiovisual turístic.

Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival és una iniciativa de Terres Landscape and Travel Communication i tres fundacions privades que tenen el seu focus en el turisme: la Fundació Jordi Comas Matamala, CETT Fundació i la Fundació Climent Guitart.

El festival compta amb el suport del consistori així com de les principals administracions turístiques catalanes –Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Turisme de Barcelona, Diputació de Girona i Patronat de Turisme Costa Brava Girona–, de l’ONU Turisme (ex-OMT), així com de destacats agents privats del sector.

La proposta del Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival neix amb la voluntat de crear comunitat i connectar els diversos actors que formen la indústria de l’hospitality a escala internacional. Així, es vol generar un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació que puguin ser transferibles al sector per millorar l’experiència en un moment en què l’audiovisual turístic ha assolit un punt de gran maduresa.

Terres CHECK-IN pretén ser el referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’hospitality i ser l’aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

Des d’aquest any 2024, el Terres CHECK-IN és membre associat del circuit CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).

Els premis

Es reconeixeran les millors peces de les següents categories vinculades amb els serveis turístics: HOSPITALITAT, RESTAURACIÓ, TRANSPORT, TECNOLOGIA I OCI. En aquesta edició competeixen unes 70 produccions de gran qualitat, representant una dotzena de països molt diversos (Espanya, Grècia, Xina, Qatar, França o Tanzània, entre d’altres).

A banda, es donaran els següents premis especials:

AMFITRIONS TURÍSTICS

Distingeix les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic on es destaqui, de forma clara, la importància de les persones per ajudar a complir “els somnis” dels turistes, gaudint d’unes experiències inoblidables.

DESTINACIÓ COSTA BRAVA – GIRONA

Distingeix les peces audiovisuals que millor transmetin les característiques diferencials del territori de la Costa Brava- Girona, de les seves organitzacions i de les seves persones.

S’atorgaran, a més, tres grans premis:

LATE CHECK-OUT

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que generin una experiència inspiradora, emocional, inoblidable i memorable a gaudir, que ajudi a crear un sentiment de “no voler marxar” mai o el més tard possible d’aquesta experiència turística i de voler tornar-hi.

FAST CHECK-IN

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic, on l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital i tecnològic sigui el principal eix de comunicació amb els objectius de millorar el valor afegit aportat als clients i a la seva experiència d’usuari i incrementar la seva competitivitat.

SOCIAL CHECK-IN

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que evidenciïn el seu compromís amb la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Corporativa, amb la finalitat de preservar el nostre planeta per a les generacions futures.

El programa

19.00-19.15.- Inauguració institucional.

19.15-19.35.- “Filming for Hilton. A Dual Perspective”. Ginestra Marucci, Production Manager (WOW TAPES).

19.35-19.55.- “Comunicació empàtica: Valors de Marca a través d’històries que importen”. Denis Delestrac, director de cinema / Jordi Esgleas, director de cinema i director de fotografia / Jordi Munells, director creatiu.

20.00-21.15.- Lliurament de premis.

21.15.- Sopar a peu dret (Hotel Costa Brava)

Per participar-hi, es pot fer la reserva d’inscripcions al web www.terrescheckin.com

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.