700 participants i un impacte econòmic estimat de mig milió d’euros

Aquest cap de setmana, Platja d’Aro esdevé el centre neuràlgic del triatló nacional gràcies a la celebració, un any més, del triatló 100x100HALF Platja d’Aro.

Avui es lliuren els dorsals i la bossa del corredor i es fa el Check-In Boxes en el Palau d’Esports i Congressos. I aquest diumenge, 6 d’octubre, des de bon matí i fins al migdia es disputen les diferents proves, que poden comportar alternacions en la mobilitat en la zona.

L’organització de l’esdeveniment ha aconseguit esgotar els 700 dorsals oferts en les diferents modalitats, que van des de la prova reina, el triatló de mitjana distància, fins a les distàncies més explosives com són l’olímpica o l’esprint, així com les modalitats de aquabike en les seves distàncies M i L.

Jordi Casas, director esportiu del circuit 100x100HALF comenta que “Platja d’Aro és una de les seus amb més èxit entre la nostra comunitat. La ubicació estratègica, els paisatges i la combinació de turisme i esport de la població i la comarca, unit a les facilitats dels Ajuntaments i Institucions, fan d’aquest triatló una icona del nostre circuit”.

Sota la batuta de Stats Sports, entitat organitzadora, els i les participants es llançaran a les aigües de la Platja Gran per a dur a terme la prova de natació abans de recollir les seves bicicletes situades en un box cobert, únic a Espanya, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, abans de recórrer un circuit que passarà per Calonge, la Bisbal d’Empordà, Sant Sadurní de l’Heura i Cassà de la Selva.

Després de completar aquest recorregut sobre rodes dins i fora de la comarca, els i les triatletes finalitzaran la seva participació amb una cursa a peu que els portarà per un circuit mixt que combina asfalt amb els camins de la Via Verda fins a travessar la meta situada a l’esplanada del Pavelló d’Esports platjarenc.

La prova començarà a les 7 del matí d’aquest diumenge, 6 d’octubre, i es preveu que l’últim participant travessi la línia d’arribada al voltant de les 15 h.

Més de mig milió d’impacte econòmic

L’arribada de la prova a Platja d’Aro implica la visita de més de 2000 persones relacionades amb l’esdeveniment. Participants, familiars i aficionats al triatló convertiran Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró en l’epicentre del triatló nacional, una projecció que es tradueix en un impacte econòmic estimat de mig milió d’euros en la zona. Un aspecte essencial pel sector turístic i altres serveis.

100x100HALF

La passió per a recuperar el triatló més real porta l’organització a apostar per unes carreres sense drafting, sense massificació i amb total i absolut respecte per l’entorn natural que envolta cadascun dels quilòmetres dels seus recorreguts, així com el de les localitats que l’acullen.

Més informació sobre el 100X100HALF Platja d’Aro aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.