Detenen a Platja d’Aro l’autor de quatre  robatoris amb força en habitatges

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració de la Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, van detenir aquest dimecres, 2 d’octubre, a Platja d’Aro, un home de 40 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a interior de domicili.

El primer robatori va tenir lloc el dia 18 de setembre i els altres tres, entre el 25 i el 26 de setembre, en habitatges situats en el mateix edifici i destinats a segona residència. Els tres robatoris es van produir a Platja d’Aro.

Els mossos van obrir una investigació, i gràcies a les indagacions fetes, els indicis recollits i la col·laboració ciutadana, van identificar a l’autor que van detenir aquest dimarts a la tarda.

L’arrestat, amb antecedents, va passar aquest dijous a disposició judicial, davant els jutjats en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Detenen un segon lladre que havia entrat en un habitatge i l’enxampen amagat sota un llit

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir, uns dies abans, un home de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

La matinada del dia 30 de setembre, pels volts de les cinc de la matinada, la policia va rebre l’avís que es podria estar cometent un robatori en un apartament de Platja d’Aro.

Un ciutadà va sentir soroll de trencadisses de vidres i per això va avisar a la policia.

En arribar, els mossos van comprovar que el lladre havia escalat fins al balcó i havia accedit a l’interior trencant un vidre de la porta. Una vegada dins, el van sorprendre amagat sota un llit.

Aquesta persona portava posat un passamuntanyes, un parell de guants i tenia diverses eines al seu voltant, concretament una clau anglesa, unes alicates i tres tornavisos. Davant aquestes evidències el van detenir.

El detingut va passar aquest dimecres, 2 d’octubre, a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.