Encetem la programació de tardor a RPA

Desprès de l’estiu, afrontem el darrer trimestre de l’any amb novetats que s’afegeixen a la variada oferta d’espais de la nostre graella.

NOVETATS

Aquest octubre s’inicien dos nous programes. “El Poder del Pixel” és un nou espai conduit per una de les estudiants en pràctiques que varem tenir aquest estiu; Iris Solana. Cada dos dimecres ens acompanyarà per repassar tota l’actualitat del món dels videojocs, les series de TV i el món digital.

Aquest dissabte 5 d’octubre estrenem “El Cau del Llop”. Un espai dirigit per ‘Txema’ Josep Maria Mir. El Cau del Llop és un programa setmanal de música ballable amb format de radioshow i locució amb forta personalitat que podreu seguir cada dissabte d’11 a 1 de la matinada.

ELS CLÀSSICS CONTINUEN

La nostre programació està farcida de propostes per tots els gustos. Misteri, recerca, història, feminisme, cultura, arts, col·lectius, esports, tradició i molt d’entreteniment.

Mayka Sánchez en segueix acompanyant als matins de RPA. Amb la seva agradable companyia escoltaràs la millor música i estaràs al dia de tota la informació, local, comarcal i nacional. Anècdotes, concursos i la millor companyia. De dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Els dilluns és el dia de “Mossega la Poma” L’espai que en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, repassem les darreres novetats del món de les tecnologies de la informació. Amb Tomás Manzanares, Marc Alier, Carles Caño i Raimon Lapuente.

Els dimarts podem escoltar A Rubén Sarabia, un enamorat de la bona música que ens complau compartint la seva selecció de les 20:00 a les 22:00 hores. Tot un luxe! Desprès arriba el moment perfecte pels amants del Jazz. “Jazz and Blues a la Platja” el veterà espai de Jaume Datsira on repassa l’actualitat del món del Blues i el Jazz.

Els dimecres tenim una cita amb els amants del vi, perquè arriba el “Rock and Wine”, un espai de maridatge de les darreres notícies de cellers, bodegues, vinyes i bons vins, amb els millors temes de la música rock. Conduit per Isabel Zaro. També els dimecres és el dia de “La Sal de la Vida”, un passeig per el món de les dones emprenedores i valentes, amb converses amb grans personatges femenins que ens expliquen les seves inquietuds i vides. Conduit per Angels Bronsoms. I a les 22:00 hores dels dimecres, tenim un programa divulgatiu que cada setmana ens parla d’un episodi històric. “A les portes de Troya” és un programa conduit i realitzat per Sergio Rodriguez i Alberto Reche.

Els dijous és el dia de Culturejant. Mercè Diago, Consol Ignacio i Gemma Guisado ens porten tota l’actualitat cultural que en molts casos protagonitza la seva mateixa associació. Les podeu escoltar cada dos dijous a les 14:00 hores. Els vespres dels dijous, es reparteixen amb el mític “Cocodril Club” de l’Albert Malla, amb la seva entranyable i càlida recepta de ràdio de sempre i l’espai especialitzat en música Country “18 Wheels” de Jordi Colomer.

Els divendres l’oferta radiofònica es multiplica, amb espais heterogenis i de gran interès social. “Groove Culture”, l’espai de música electrònica del DJ Flako ens anuncia que el cap de setmana comença. Tot seguit la Fundació Drissa i els seus components radiofònics ens porten “Ens Patina l’Embrague” un espai ple d’entrevistes, reportatges i vida. Seguim amb el clàssic “Ningú no és Perfecte” on Ignasi Arbat i el seu equip ens comentaran el més destacat del món cinematogràfic, de les series i els còmics. Tanca els divendres el programa de misteri i recerca més popular de la nostre emissora; “Informe Enigma” amb Jorge Rios i el seu equip.

Els dissabtes comencen amb el gran magazine d’Esteve Puigsegur. “Els Matins de Dissabte” son el lloc ideal per assabentar-te de tot el que passa a la Vall d’Aro i al Baix Empordà, amb entrevistes, reportatges i actualitat. A les 14:00 hores fem un homenatge a les millors cançons de la nostre vida. Dissabtes i diumenges a l’hora de dinar t’acompanyarà “Golds Collection” una selecció d’or pur. A la tarda vespre de dissabtes, tenim tres programes que et posaran les pilles pel cap de setmana; Ricky Garcia comença amb el “De Luxe”, una selecció de música ballable perquè comencis a moure l’esquelet. El Segueix Larry Romero amb l’edició de dissabte del “Groove Culture” amb DJ’s convidats amb sessions exclusives. I a les 22:00 hores, arriba un dels espais més veterans de RPA; “Radio Sense Fronteres” Un espai ideat per Nicolla Muzzarelli on cada setmana es convida a un DJ d’arreu del món. Ja de matinada, tanca la programació de dissabtes el “Dance Party” que com el seu nom indica, son dues hores per no parar de ballar.

Els diumenges ens despertem ben aviat amb “Sons a Cau d’Orella” un programa de Joan Bruguès que ens acompanya al cant de taverna i al món de les havaneres. Tot seguit tenim una cita amb el món de la nàutica, les regates, la pesca i totes les activitats marítimes. “Tripulante 18” es presentat per Jaume Soler. Les tardes de diumenge son un bon moment per gaudir de la millor música funky, i l’encarregat és Sergi Gutierrez. “Guti Funk” un espai imprescindible. Just desprès, Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago ens porten “Colectius en Xarxa” un espai que té com a objectiu mostrar la realitat dels col·lectius LGTBI. Per tancar diumenges i setmana, el nostre company Joan Girona ens porta una selecció acuradíssima de musica amable i directa de l’ànima; “Soul Night”.

La programació de tardor de RPA us espera amb prop de 30 programes diferents on segur que hi trobaràs el teu moment. A més, cada hora t’oferim el butlletí d’informació general on en 3 minuts estaràs al cas del que passa al món. I per descomptat, a la resta de programació podràs gaudir d’una acurada selecció de la millor música de tots els temps i els millors consells i anuncis de les principals activitats socials, culturals i lúdiques.

Gràcies per recolzar-nos i que tingueu una magnífica tardor.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.