El millor rock’n’roll internacional a Castell d’Aro aquest cap de setmana

Torna la cita més fresca del final de l’estiu. Una festa a ritme de rock’n’roll al cor de la Costa Brava. I un programa amb accés gratuït on les formes més bàsiques i genuïnes de la música surf tornaran a alternar amb discursos perifèrics que van de l’exòtica més elegant al soul més elèctric i visceral.

La unió de Barrence Whitfield amb MFC Chicken encapçala un cartell on també destaca la presència dels britànics The Caezars i dels valencians Llobarros i Pickin’ Boppers. Serà aquest dissabte, 21 de setembre, a la sala Font del Ferro de Castell d’Aro.

L’endemà, 22 de setembre, els mateixos MFC Chicken actuaran a l’hora del vermut, com a novetat, a la Sala de la Font del Ferro a Castell d’Aro.

FestiSurf Costa Brava és una iniciativa de l’Associació Arocinema que compta amb el suport de l’Ajuntament.

El seu objectiu, promoure la cultura underground al territori i, sobretot, fer passar una bona estona a ritme de pur i genuí rock’n’roll.

Arocinema ens ha fet arribar la següent informació sobre les diferents formacions que actuaran en el FestiSurf 2024:

Dissabte a les 21 h. Llobarros!

El valencià Pep Ahuir gairebé no necessita presentació. La seva tasca incansable com a explorador de músiques d’arrel d’arreu del món, li ha donat un bagatge únic a l’hora de lliurar-se en cos i ànima al noble art del rock’n’roll. Llobarros és el seu projecte més fresc i llaminer. Un trio que navega per les coordenades on l’instro surf més primitiu va de bracet amb l’exòtica i els ritmes de garatge. Misteriosos, elegants, enèrgics i, sobretot, únics en la seva espècie.

Dissabte a les 22 h. The Pickin’ Boppers!

Posin-se vostès les seves millors gales i preparin-se per sortir a ballar. Des de València ens arriba aquest dinàmic conjunt instrumental format per quatre il·lustres veterans del rock’n’roll, el swing i el rhythm & blues més genuïns. Guitarra, baix, bateria i un saxo en flames que ens transportaran fins als dies en què els Champs i els Ventures encenien pistes de ball de punta a punta dels dels Estats Units. Vindran a presentar el seu darrer EP, el flamant “Wild Shot”, produït pel màgic Mike Mariconda.

Dissabte a les 23 h. The Caezars!

Des del Regne Unit, un quartet que ha vingut a dinamitar la frontera entre el rockabilly més embalat i el surf més obert de mires. Una dècada llarga de trajectòria ha consolidat els londinencs com l’única banda capaç de compartir escenari, sense despentinar-se, amb Brian Setzer, Adam Ant i The Vaccines. “Surf i rock’n’roll d’estil vintage del qual estaria orgullós el mateix Tarantino”, va arribar a dir la totpoderosa Time Out. Punxin el plàstic homònim que acaben de treure del forn i entendran per què el seu concert és, simplement, imperdible.

Dissabte a les 00 h. Barrence Whitfield & MFC Chicken!

Déu els cria i ells s’ajunten per tocar rock’n’roll amb el volum a l’onze i com si s’hagués d’acabar el món. La unió del veterà soul man nord-americà i la incomparable banda britànica desembarca en exclusiva al FestiSurf, en el marc d’una gira europea de tan sols quatre concerts i sense fer cap més aturada en territori espanyol. Oportunitat única de gaudir del maridatge del soul ferotge de Whitfield i els frenètics ritmes trencapistes d’MFC Chicken. Podríem dir-te que serà històric, però preferim que vinguis tu mateix a comprovar-ho i a passar-t’ho de pel·lícula!

Diumenge a les 12 h. MFC Chicken!

Estrenem el format de concert vermut amb uns vells coneguts de la casa que ens faran ballar fins que no puguem més. Amb una dècada llarga de trajectòria a l’esquena, els britànics poden considerar-se ambaixadors destacats en aquest costat de l’Atlàntic del més genuí rock’n’roll amb accent del Pacific Northwest nord-americà. Ritmes de garatge, ressons de Wailers, Sonics i Kingsmen, i generoses dosis de bon humor. Vindran a presentar-nos el seu darrer senzill, l’irresistible “Bear-Size Skeeters”. Recordeu, a la Sala de la Font de Ferro de Castell d’Aro!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.