Castell d’Aro acollirà la primera edició a Girona del circuit de BTT Open Marxxis Marathon

Aquest matí s’ha presentat la primera edició de l’Open Maxxis Marathon a Platja d’Aro, que se celebrarà el diumenge, 29 de setembre, amb el centre d’operacions a Castell d’Aro. També és la primera edició de l’Open Maxxis a les comarques de Girona.

La prova local es dividirà en 3 recorreguts per a tots els nivells que, segons han explicat els organitzadors, travessaran els paisatges més impressionants de la Costa Brava en l’àmbit de les Gavarres, amb corriols únics i l’emoció de pedalar a tocar de mar:

Prop de tres-cents participants ja s’han inscrit a la prova del 29 de setembre. Les inscripcions continuen obertes fins al 26 de setembre aquí. La inscripció val 25 euros. La prova està limitada a 600 participants.

Els participants sortiran de l’Avinguda de l’Estació de Castell d’Aro a les nou del matí. Els dorsals podran recollir-se el mateix dia entre les 7 h i 8:45 h. En el traçat curt hi haurà 1 punt d’avituallament, en el traçat mitjà n’hi haurà 2 i en el traçat llarg seran 3.

Els organitzadors busquen territoris amb molts corriols i una dificultat tècnica variable en funció del lloc i el recorregut.

L’alcalde i el regidor d’Esports, Maurici Jiménez i Marc Medina, han destacat que l’esport forma part de la identitat local, ajuda a desestacionalitzar la temporada turística gràcies a esdeveniments com aquest i contribueix a dinamitzar diversos sectors econòmics de la població. També que les entitats locals participin en el disseny i l’organització dels esdeveniments.

La dinovena edició del circuit va començar a la primavera al Vendrell (comarca del Baix Penedès). I fins al 24 de novembre proposa un calendari de 9 proves-reptes arreu de Catalunya. La prova de Castell d’Aro és la setena del circuit 2024.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.