Últims dies de l’exposició “Llums, càmera, S’Agaró!” a la Masia Bas

La mostra “Llums, càmera, S’Agaró!” s’emmarca dins dels actes de commemoració del centenari de S’Agaró i es pot visitar fins dimecres vinent, 11 de setembre.

Entre setmana pot visitar-se de les 18 a les 21 h (excepte el dilluns que està tancada), i aquest cap de setmana d’11 a 13 h i de 18 a 21 h.

L’exposició proposa en els visitants recordar quins projectes cinematogràfics han convertit S’Agaró en un plató de cinema, tant el que va passar entre bastidors com el que es va acabar mostrant a les sales de cinema i en els televisors.

Al llarg dels seus 100 anys d’història, S’Agaró s’ha convertit en un plató de cinema i televisió en nombroses ocasions. En els 50, coincidint amb la primera eclosió de la Costa Brava com a escenari cinematogràfic, rep la visita de grans estrelles internacionals de la pantalla.

Ha acollit grans drames, relats fantàstics i thrillers clàssics, però també comèdies televisives i curtmetratges d’autors locals. Ha aparegut en un sol pla, però també en llargues seqüències, i sempre amb un denominador comú: els racons de S’Agaró, siguin interiors o exteriors, ha contribuït decisivament a projectar les atmosferes fascinants de les grans històries que s’han explicat.

Com a complement, també es van projectar tres sessions de cinema a l’aire lliure de pel·lícules que s’hi han filmat i s’han pogut veure al llarg de l’estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.