Èxit de la 27a edició de Nits de Jazz de Platja d’Aro amb 12.000 espectadors

Divendres passat es va tancar la 26a edició del festival Nits de Jazz de Platja d’Aro. Una edició que s’ha allargat de 12 de juliol a 23 d’agost, amb set concerts i primeres figures de l’escena jazzística nacional i internacional.

L’escenari del Cavall Bernat ha acollit les actuacions de The Legendary Jazz Orquestra, Jaume Vilaseca, Sant Andreu Reunion Jazz Band & Joan Chamorro, David Pastor Quartet & Strings, Windy Coast Band, Ignasi Terraza Unusual Trio i Marian Barahona.

El balanç, un any més, és molt positiu. A la vora de 12.000 espectadors i espectadores han omplert cada divendres l’extrem nord del Passeig Marítim per a veure els espectacles.

Des del consistori destaquen que “el festival manté la vitalitat i trets característics després de vint-i-set edicions: un escenari idíl·lic a la Platja Gran davant de l’icònic Cavall Bernat, la gratuïtat dels espectacles i una programació setmanal sota la llum de les estrelles amb els millors artistes nacionals i formacions internacionals. Una trajectòria reconeguda amb el Premi Impuls a la música en viu 2022 de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya”.

(Imatges d’Aniol Resclosa)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.