La tercera edició de Platja d’Aro Open Water Girona se celebrarà el 7 de setembre amb més participants

Aquest dimarts s’ha presentat la tercera edició de Platja d’Aro Open Water Girona que tindrà lloc el dissabte, 7 de setembre.

Els i les amants de la competició en aigües obertes poden escollir entre tres modalitats de travessia: 1.500 metres (sortida des de Cala Rovira i per a majors de 16 anys), 3.000 metres (sortida des de Cala Cristus de Sant Antoni i per a majors de 16 anys) i 6.000 metres (sortida des de Cala des de la Platja Gran de Palamós i per a majors de 18 anys).

Per segon any consecutiu, també es farà una prova no competitiva per a nens i nenes i, com a novetat, d’iniciació en adults, amb una travessia circular de 500 metres a la Platja Gran. Poden apuntar-s’hi les persones majors de 9 anys (2015 i/o abans) complerts en l’any de l’esdeveniment.

L’organització ha explicat que, en aquesta tercera edició, continua creixent la participació. S’esperen entre 200 i 250 participants (en la primera edició van ser 80 i en la segona 160) i la mobilització de prop d’un miler de persones entre acompanyants i l’equip de la prova. Les inscripcions continuen obertes fins al 2 de setembre aquí. A pocs dies per a l’esdeveniment, està confirmada la presència d’esportistes de 9 nacionalitats, més participants femenines i un ampli ventall d’edats. Entre els esportistes, a més, està confirmada la participació de destacats esportistes com Guillem Pujol, i molts esportistes amateurs.

L’organització també ha recordat que Platja d’Aro Open Water Girona vol esdevenir una experiència en família, on cada esportista se senti protagonista i on prevalgui la qualitat més que la quantitat.

El vessant competitiu s’acompanyarà d’un village amb diferents propostes pels participants.

Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró és el primer municipi de la península en acollir l’esdeveniment, que s’ha convertit en una de les proves esportives més destacades de les Illes Canàries amb diverses edicions i un circuit que formen sis proves incloent-hi la prova platjarenca.

El regidor d’Esports, Marc Medina, durant la presentació ha remarcat la consolidació de l’esdeveniment a la població, que la prova també contribueix a dinamitzar diferents sectors econòmics i turístics locals, i que la celebració de diferents esdeveniments esportius de prestigi nacional i internacional al llarg de l’any són la millor mostra del compromís que té el municipi amb l’esport, el foment d’uns hàbits saludables i la promoció de la població com a destí de turisme esportiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.