Xifra rècord de 90.000 visitants a la Santa Market de Santa Cristina d’Aro al juliol

La Santa, el market ubicat en el Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, no pot haver arrencat millor la vuitena edició. Un total de 90.000 visitants ja han visitat aquest espai de lleure, decorat com un bosc encantat, per passar-hi les tardes i les nits d’estiu.

Dels 90.000 visitants que han passat per La Santa des de la seva obertura, el 5 de juliol, prop de la meitat són estrangers, amb una forta presència de públic holandès.

El director de La Santa, Julio Rico, es mostra particularment orgullós d’aquest suport tenint en compte que l’arrencada de temporada ha estat una mica complicada a la zona. “Aquest mes de juliol s’han registrat unes xifres d’ocupació baixes a la Costa Brava en comparació amb altres anys, però a La Santa hem aconseguit superar les xifres d’edicions anteriors”, assenyala Rico.

La fórmula de l’èxit és, segons el director de La Santa, “treballar any rere any per oferir novetats, ampliant l’oferta musical, els expositors, apostant per grans noms de la gastronomia o, com aquest any, oferint també un cicle de monòlegs exclusius amb monologuistes de primer nivell del panorama nacional”, afirma el director del market.

I és que La Santa té una oferta transversal per a tots els gustos que fa que cada visita sigui una aventura.

Música en directe cada dia en set escenaris diferents, una bona quantitat de llocs de moda i artesania on trobar peces úniques de disseny, una oferta gastronòmica espectacular per a tots els gustos, copes, festes temàtiques i activitats infantils (des de tallers a un Pony Club, entre d’altres) en un entorn natural espectacular decorat amb un gust exquisit.

Entre la seva profusa oferta gastronòmica destaquen dos restaurants de servei complet que demostren el compromís de La Santa amb la gastronomia de qualitat. D’una banda, Cañitas Maite, a càrrec dels xefs d’Albacete Javier Sanz i Juan Sahuquillo, que tenen, a més, una estrella Michelin i una estrella verda per OBA- (també a Alacant) i una estrella Michelin per Cebo, a Madrid. I de l’altra, Le Clandestin, a càrrec del xef nòmada Joseba Cruz, que estableix durant l’estiu a La Santa la seva particular cuina lligada profundament al territori. Completen l’elenc de grans cuiners el pastisser Lluc Crusellas, amb el racó de postres de xocolata, i Jordi Roca i Alejandra Rivas, amb Rocambolesc Bikineria i Gelateria.

Fins que tanqui les portes el diumenge 25 d’agost, La Santa obrirà cada dia ininterrompudament de 18 a 1 h. Més informació a www.lasantamarket.com

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.