Detenen un home per cometre dos robatoris amb violència a Platja d’Aro

La Policia Local va detenir diumenge passat, 21 de juliol, un home com a autor de dos robatoris amb violència.

El primer dels fets es va produir ara fa una setmana, el 19 de juliol a les 14:50 hores, quan la Policia Local va rebre l’avís que una dona d’avançada edat havia patit el robatori d’una cadena d’or. Un cop al lloc, la víctima va relatar que es trobava al C/Josep Maria Terridas esperant que la seva filla la recollís en cotxe, quan va aparèixer un home que li va estirar la cadena d’or que portava al coll i després la va empentar fent-la caure. Tant la víctima com la seva filla van poder aportar una mínima descripció de l’autor dels fets que va permetre al cos policial local i als Mossos d’Esquadra iniciar la recerca.

El segon dels robatoris es va produir dissabte passat, 20 de juliol a les 14:30 hores a l’Av. Mediterrània, quan un home de les mateixes característiques que l’observat el dia abans, es va acostar a una dona per darrere i li va estirar la bossa de mà que portava.

Diumenge passat, 21 de juliol, la Policia Local va rebre l’avís dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols, que l’autor dels fets havia estat reconegut fotogràficament per una de les víctimes, tractant-se d’un delinqüent habitual i conegut per ambdues policies.

Un cop la policia local va rebre aquesta informació, es va fer recerca de l’home i el va poder localitzar, minuts més tard, a l’exterior d’un establiment de Platja d’Aro.

L’home, de 29 anys, va ser detingut per un delicte de robatori amb violència. Es dona la circumstància que el detingut acumula diferents antecedents per delictes de la mateixa naturalesa i, recentment, havia estat desnonat d’un pis que ocupava il·legalment. També se l’havia detingut el passat 6 de juliol com a autor d’un robatori violent a l’exterior d’una discoteca.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.