Teníem molta expectació per tastar la proposta dels germans Gascons a la masia on durant molts anys havia triomfat el Restaurant Les Panolles.
El projecte venia garantit pel ‘savoir faire’ de la gent dels Tinars i estàvem segurs que en sortiríem satisfets.
El primer que varem trobar va ser unes sales més minimalistes que en l’anterior etapa, menys decoració, menys estris i molt més espai. La impressió es que ets a una masia de veritat, amb espais nets, d’anar per feina. Les taules i cadires busquen rusticisme sense perdre practicitat i queden a mig camí de les dues coses.
La carta ens va semblar excel·lent, directe a la cuina tradicional, amb definicions divertides i aclaridores del que trobarem al plat. Els preus dels primers plats sorprenentment moderats, no així els dels segons que s’ajusten més al que esperàvem d’un establiment d’aquesta categoria. Bona carta de vins, tot i que els de la casa son excel·lents.
El servei és abundant i ben predisposat, tot i que ens va semblar un equip al qui li cal un xic de coordinació, que de ben segur agafarà amb el rodatge dels primers mesos.
I ara arriba lo bo, que és tastar la cuina del Bell-lloc. Sense dubte el millor de l’experiència. Sense cap complicació, de la cuina del Bell-lloc surten plats de la millor cuina tradicional catalana i de mercat molt ben cuinats.
I no és només l’art als fogons, si no que el producte es nota seleccionat per no defraudar. Ja tenim l’alquímia tancada, bon producte més bons fogons ens dona un resultat que és ni més ni menys que el que esperàvem en el nostre interior. Un lloc per gaudir de la tradició dels inoblidables rostits, platillos i guisats que de petits tastàvem els dies de festa.
Així doncs, marxem satisfets de l’experiència i amb la seguretat que hi tornarem, perquè aquests tresors gastronòmics costen de trobar avui en dia. El Restaurant Bell-lloc és obert cada dia excepte el dimarts (juliol i agost)
Si voleu fer una reserva podeu trucar al 872 200 115