Benestar creixement

A qui donem poder a la vida

Hem après la importància de parlar amb amor i tenir pensaments correctes i saludables, sabent que afecten la realitat en la qual vivim.

Vaig citar en un article anterior un documental que per a mi té una gran importància: «I tu que sabes».

La seva durada supera les dues hores, i en una part fan referència a l’experiment amb aigua que va fer mundialment popular l’investigador i autor japonès Masaru Emoto.

L’experiment es va centrar en l’estructura molecular de l’aigua (el major receptiu entre tots els elements) i el que la trasbalsa.

La prova va consistir a posar aigua en contenidors individuals i la va congelar almenys tres hores. A algunes mostres va aplicar-hi estímuls mentals, posant una etiqueta amb paraules diverses com amor, gràcies, guerra, desagradable, brut, etc.

Va fer fotos a l’aigua i, després de congelar-se, va observar-la amb un microscopi, descobrint que l’aigua, que és l’origen de la vida a la Terra, està directament influenciada per les emocions humanes.

Va afirmar que els pensaments i les intencions són l’ànima del tot. I les molècules de l’aigua n’estan directament condicionades, com també de les vibracions i de la música. Encara que no s’ha pogut donar una explicació d’això últim, s’ha constatat que tot és energia i tot té repercussions sobre el tot.

«Això dona peu a pensar-hi, veritat!», va comentar l’investigador japonès amb els indicis a la mà.

Els filòsofs també volen fer pensar. I qualsevol persona que es dedica al despertar de la consciència, també ho afirma.

La Lina sempre em deia: «has de parlar de les teves vivències per explicar els esdeveniments. Perquè el creixement personal, només es pot explicar des del que es viu en primera persona».

Exactament, és el missatge que veiem a les tasses d’infusions de diverses firmes comercials que s’han fet tan populars els darrers anys: «bebe-te, ama-te, cuida-te, siente-te, etc.

La forma en què observem el món, és el que el món ens torna.

La força la té l’enfocament que tenim de la vida. Normalment, el nostre no és bo perquè tenim mentalitats pobres.

Per a tenir un plantejament de vida positiu, necessitem tenir una ment resolutiva, capaç de concentrar-se per visionar les intencions. Habitualment, una persona pot aguantar la concentració entre sis i deu segons per minut.

Per aconseguir prolongar la nostra atenció ens van ensenyar, per exemple, a mirar fixament la flama d’una espelma. Això permet fixar-te en un canal estret i amb molta intensitat.

És el que passa quan fem servir les capes més internes de la nostra ment (ment i univers estan formats per capes).

La consciència crea universos. Si no podem crear la nostra abundància, és perquè en la realitat no ens sentim i ni creiem ser capaços de fer-ho.

Ens veiem i vivim a partir de les reaccions i no de la creació.

Només hi ha una veritat: som energia i tots som Un.

Una càrrega emocional forta (una experiència dolorosa) ens desconnecta de la realitat.

En el lòbul frontal tenim el poder que ens dona la força i la possibilitat de canviar la nostra ment.

El lòbul frontal és el responsable de les accions, de la presa de decisions, de la regulació del comportament, de les nostres inspiracions; Recull informacions, les processa i les organitza. Aquí trobem el lliure albir.

Per més elemental que pugui semblar, la meditació amb la respiració conscient és la que fa la diferència entre una persona de ment sana o confusa.

Tot el que dic, sempre té base científica a part de filosòfica i d’investigacions.

No costa res aplicar a les nostres vides aquests consells. Són suggeriments senzills, sense cap cost econòmic, sempre ho dic, però plens d’amor i de certeses.

Vindreu?

També vull convidar-vos a participar en aquesta activitat!

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.