Compres, artesania, jocs, tallers, màgia i més a Nadal Shopping Platja d’Aro

L’esdeveniment ha començat aquesta tarda en el cor del centre comercial i s’allargarà tot el cap de setmana

El recinte de Nadal Shopping Platja d’Aro, situat a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro (entre l’Av. Castell d’Aro i el carrer Miramar) ha obert portes a les cinc de la tarda i, aquest divendres, tancarà a les nou del vespre. Dissabte i diumenge, estarà obert de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 21 h. L’accés és gratuït.

L’esdeveniment, que arriba a la tercera edició, és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de l’Ajuntament.

El centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava esdevé el lloc de trobada de l’activitat nadalenca per a tota la família, una petita vila de Nadal amb múltiples activitats.

Els visitants poden trobar un Mercat de Nadal amb estands d’alimentació, decoració, complements, gastronomia i artesania. La programació d’activitats està farcida amb jocs gegants, tallers familiars, la visita del Pare Noel o les bústies reials de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Platja d’Aro Nadal Shopping, que l’any passat no va poder-se celebrar a causa de la pandèmia, s’ha convertit en un dels plats forts de la programació nadalenca a la població de dinamització comercial, turística, d’oci i activitats sota el lema “Aquest Nadal, el millor regal és Platja d’Aro”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.