Aquest Nadal tornarà el Túnel de Llum, Pista de Gel, Pessebre Vivent, Cavalcades al carrer i molt més

Del 3 al 8 de desembre també se celebrarà la primera edició de la Fira de Playmobil a Platja d’Aro

A molts espais del municipi ja fa dies que es respira l’arribada de les Festes amb la instal·lació dels llums de Nadal que s’encendran el dissabte, 27 de novembre. En total, s’estan col·locant 25.000 m² d’il·luminació nadalenca de baix consum, fil d’animació musical i múltiples punts de decoració i d’atracció al carrer, que es complementaran amb una programació ben farcida de propostes per a totes les edats.

Amb la pandèmia, l’any passat, alguns dels principals atractius dels darrers anys no es van poder dur a terme o es va modificar el format per adaptar-lo a la normativa i les mesures relacionades amb la prevenció de contagis de la Covid.

Enguany, està prevista la recuperació, dins la campanya Aquest Nadal, el millor regal és… Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, del Túnel de Llum, la Pista de Gel, el Mercat de Nadal, les representacions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro (el més antic de Catalunya) i el format habitual del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens.

Coincidint el llarg cap de setmana d’inici de la campanya comercial i d’activitats de les Festes, del 3 al 8 de desembre, també s’ha programat la primera edició de la Fira Playmobil de Platja d’Aro, en el Palau d’Esports i Congressos. La fira ja s’havia fet a Castell d’Aro durant les Festes de Tardor. Durant la celebració de Nadal 2020, a causa de la pandèmia, es va haver d’ajornar en diverses ocasions la primera edició platjarenca, fins a la seva cancel·lació definitiva.

També hi haurà la triple Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí que caldrà localitzar en els d’aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, amb l’ajuda d’un plànol orientatiu i així aconseguir un obsequi.

El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acollirà l’exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques.

I la Nit de Reis es viurà de nou amb les cavalcades pels principals carrers de Platja d’Aro i Castell d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.