Laura West guanya la primera edició del ‘New Talent La Santa’ i gravarà un single

En segona posició s’ha classificat Jabe’s Feelings i, en tercera, Ciao Marina

El jurat de la primera edició del concurs ‘New Talent La Santa’ ha decidit que Laura West gravarà un single sota la direcció artística del productor Dan Hammond, un dels productors musicals més importants del país i, que per exemple, va ser el compositor de la cançó “Voy a quedarme” que va interpretar Blas Cantó a Eurovisió 2021.

Quan el presentador de la gala, el mediàtic Nando Escribano, ha anunciat que la beca de 1.500 euros per a l’enregistrament del single acompanyada d’una important campanya de difusió, era per a ella, la cantant, compositora, ghostwriter i pianista nascuda a Barcelona, s’ha emocionat moltíssim.

Laura West, molt emocionada, amb Jabe’s Feelings, el segon classificat
Laura West amb el seu grup celebrant el premi a l’escenari de Las Palmeras de La Santa

Laura West viu envoltada de música des que tenia 3 anys, quan va començar a tocar el piano i des de llavors, ha seguit formant-se en harmonia i llenguatge musical, producció musical, mescla i mastering i gravació de vocals. També ha participat en campanyes de publicitat de marques com CACHAREL. Influenciada per artistes de gènere molt diferents com Ariana Grande, Post Malone, Mura Massa, Zhu, etc., Laura West sorgeix del moviment urbà, però porta a un terreny molt personal tota la seva música. L’estil de Laura és un pop fosc barrejat amb electrònica, la qual cosa fa que totes les seves cançons siguin molt enèrgiques, i intenses, així com les seves lletres. En l’actualitat es troba treballant en el seu proper EP, amb col·laboracions d’artistes internacionals.

El Jurat de ‘New Talent La Santa 2021’

El jurat, format per Robert Grima, president de Live Nation; Sergi Sánchez, director musical d’Els 40 Catalunya; Dan Hammond, compositor i productor musical de Why not music; Crema Payero, programador artístic de Las Dalias Ibiza; Rai Saña, programador artístic de La Santa; Eddie Roca, compositor i cantant de Los Ángeles i colaborador de Steven Adler, Guns & Roses, James Wooly i John Peña, han concedit el segon lloc a Jabe’s Feelings i, el tercer, a Ciao Marina.

Nando Escribano amb Ciao Marina

Els 3 finalistes de la primera edició han explicat que ha estat una experiència magnífica i apassionant. El concurs de nous talents emergents de Catalunya, promogut per La Santa, va reunir més de 300 aspirants a la primera fase, de la qual van sortir-ne dotze que han actuat al llarg de l’estiu a La Santa.

El jurat ha destacat la gran qualitat dels 3 finalistes i la dificultat per a posar-se d’acord en l’elecció del guanyador, guanyadors o guanyadora, que finalment ha estat Laura West.

La gala final de ‘New Talent La Santa 2021’ ha donat el tret de sortida en el darrer cap de setmana de La Santa 2021 de Santa Cristina d’Aro, que podeu visitar fins aquest diumenge, 29 d’agost.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.