Enxampen els autors d’un furt d’una bossa de mà amb 2.500 euros a l’interior

A la bossa de mà hi havia la recaptació de la botiga de la víctima que havia recollit moments abans

La Policia Local ha informat que, divendres passat, va identificar un home i una dona d’origen sud-americà com a autors d’un furt d’una bossa de mà amb 2.500 euros al seu interior.

Els fets es van produir el passat 19 de juny al voltant de les 17:30 hores, quan la víctima es disposava a entrar al seu vehicle després d’haver recollit la recaptació de la seva botiga. En aquell moment se li va acostar un home i una dona amb la clara intenció de distreure la víctima, moment aquest que van aprofitar per sostreure-li la bossa de mà que aquesta acaba de deixar a l’interior del seu vehicle.

Un cop presentada la denúncia de la víctima i recollides totes les dades d’interès, el Grup de Delinqüència Urbana de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va analitzar acuradament la totalitat de les imatges que proporcionen les càmeres de videovigilància instal·lades al municipi. De l’anàlisi de les imatges es va poder observar que el vehicle de la denunciant l’havia seguit amb anterioritat al robatori un altre vehicle que constava a les bases de dades policials per fets relacionats amb delictes contra el patrimoni.

Fruit de la col·laboració policial amb altres cossos, es va poder saber que amb posterioritat al dia dels fets, el 26 de juny, aquest mateix vehicle havia estat aturat en un control policial per la Policia Local de Palamós i els Mossos d’Esquadra i, conseqüentment, es disposava de la identitat de les dues persones que anaven en el seu interior.

A partir d’aquesta informació, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va sol·licitar la col·laboració de la Unitat d’Investigació de la comissaria de mossos de Sant Feliu de Guíxols per muntar una roda de reconeixement fotogràfic. En aquesta diligència la víctima va reconèixer, sense cap mena de dubte, un home d’origen cubà de 50 anys i una dona d’origen peruà de 33 anys com a autors materials del furt.

Entre els dos autors del fet acumulen una quarantena de detencions policials, principalment per delictes contra el patrimoni.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.