400 gimnastes de 25 països participen en un torneig internacional de Gimnàstica Rítmica a Platja d’Aro

La competició se celebra fins diumenge en el Palau d’Esports i Congressos

A partir d’avui i fins diumenge, Platja d’Aro acull un Gran Premium de Gimnàstica Rítmica amb la participació d’unes 400 gimnastes de diverses edats procedents de vint-i-cinc de països com Ucraïna, França, Geòrgia, Luxemburg, Alemanya, Rússia, Suïssa, Egipte, Israel, Holanda, Líbia, Letònia, Estònia, Estats Units, Bèlgica, Xipre, Líban, Itàlia i Grècia. També hi haurà participació espanyola. Competiran en tres nivells, en modalitat individual i per equips.

El campionat l’organitza el club Aliança Gimnàstica Rítmica de Castell-Platja d’Aro amb el suport de la regidoria d’Esports. El club es va fundar fa tres anys, però abans de la seva creació el consistori ja feia promoció d’aquesta disciplina.

Alexandra Soldatova, campiona del món, per primera vegada a Catalunya

Cal destacar la presència de la campiona del món, Aleksandra Soldatova, que hi farà una gala d’exhibició i una masterclass el diumenge. Aleksandra Soldatova és una esportista molt coneguda en el món de la rítmica, amb un extens palmarès esportiu. És la primera vegada que visitarà territori català.

Aquest migdia, l’alcalde, Maurici Jiménez, i el regidor d’Esports, Pedro Torres, han rebut a l’esportista i el club platjarenc a l’Ajuntament.

Aleksandra Sergeyevna Soldatova, nascuda a Rússia, recentment ha fet 23 anys. Va néixer a la ciutat de Sterlitamak. Amb 5 anys, la seva família es va mudar a la ciutat de Pushkin, regió de Moscou. Quan tenia 7 anys, va començar a fer gimnàstica rítmica amb les seves entrenadores O. N. Nazarova i I. V. Kievets. A partir dels 12 anys, va començar a entrenar a la ciutat de Dmítrov amb la seva entrenadora Anna Dyachenko.

Ha participat en campionats mundials i europeus, tornejos internacionals i europeus, en la Copa del Món i el Grand Prix de Moscou 2016, 2017, 2018, 2019. Entre els seus mèrits esportius cal subratllar que ha estat quatre vegades campiona d’Europa per equip (anys 2012, 2015, 2017, 2019), triple campiona del Món per equip (anys 2014, 2015, 2018), doble campiona d’Aeon Cup per equip (anys 2015 i 2016) i cinc vegades campiona de la Copa del Món, a la general per aparells (Pesaro 2017, Sofia 2018 i 2019, Taixkent 2018 i 2019).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.