Orgull LGTBI 2021 amb EmpoRderats, música i compromís social

Els actes al voltant de la celebració del Dia de l’Orgull van fer-se dissabte a la tarda a la Plaça Major de Platja d’Aro

Avui se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI malgrat que, durant el cap de setmana, diverses ciutats i poblacions ja han festejat aquesta jornada festiva i reivindicativa amb activitats al carrer.

A Castell-Platja d’Aro, des de fa dies, oneja la bandera de l’Arc d’Iris a la Plaça de l’Ajuntament i dissabte a la tarda, a la Plaça Major, es va dur a terme la presentació d’EmpoRderats, una entitat nascuda en el municipi a principis de l’any 2020 que vol esdevenir un referent per a les persones i famílies LGTBI d’arreu del Baix Empordà.

L’acte va comptar amb diferents parlaments de representants de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, del Consell Comarcal del Baix Empordà, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, de formacions polítiques de Castell-Platja d’Aro, del Parlament de Catalunya, entitats LGTBI i el president d’EmpoRderats, Manel Moreno.

La presentació va continuar amb un brindis, música en directe, teatre, lectura de poemes i la lectura del manifest del 28J.

Avui, coincidint amb el dia de l’Orgull 2021, EmpoRderats participarà en els actes unitaris convocats a Girona per les entitats LGTBI gironines.

L’equip d’Emporderats l’integren persones d’arreu de la comarca i entre els seus objectius hi ha el suport i l’assessorament; col·laborar amb la Xarxa LGTBI i ampliar-la a tot el territori; fomentar la cooperació entre entitats i administracions; i aconseguir més ressò al voltant dels projectes, activitats i serveis que ofereixen. Per contactar amb EmpoRderats es pot fer a través del seu Instagram, el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i, aviat, disposaran d’un servei telefònic propi.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *