El triple de festa en la revetlla de Sant Joan

Un gran castell de focs, que omplirà el cel de tot el municipi de llum i color, donarà el tret de sortida a més de dues-centes activitats fins al setembre

Per primera vegada, el gran castell de focs de la revetlla de Sant Joan també es podrà gaudir a Castell d’Aro i S’Agaró. A les 23.30 h, des dels tres nuclis es llençarà un espectacle pirotècnic que durarà uns quinze minuts i servirà per amenitzar una de les nits més esperades de tot l’any i donar el tret de sortida a la temporada d’estiu.

Com és tradicional, els focs es podran seguir de la Platja Gran de Platja d’Aro i el material pirotècnic es dispararan a l’altura del Cavall Bernat. Com a novetat, el llançament també es durà a terme des del Parc de Sant Ramon de S’Agaró i l’Institut Ridaura de Castell d’Aro. D’aquesta manera, la màgia dels focs es podrà gaudir simultàniament en els nuclis. Enguany, tindran una durada més curta i s’han adoptat noves mesures per a garantir la seguretat de l’espectacle.

L’Ajuntament ha decidit fer arribar els focs en els tres nuclis per fer valdre els atractius i la personalitat de cadascuna de les viles, diversificar els punts de concentració i evitar aglomeracions.

Aquesta revetlla 2021 també coincideix amb la setmana de la reobertura de bona part de l’oci nocturn, que ha estat quinze mesos tancat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *