Balanç molt positiu i un miler d’espectadors en el 2n ITF Femení Platja d’Aro 365

L’esdeveniment va acabar-se diumenge passat amb el lliurament de premis

El Club Tennis d’Aro i l’Ajuntament es mostren molt satisfets de l’èxit del 2n Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365.

Pel Club Tennis d’Aro ha estat molt positiu perquè, segons ens ha explicat Francesc Lòpez, s’ha pogut veure sobre les pistes de terra batuda del club platjarenc jugadores molt importants i grans promeses del tenis femení mundial, oferint un gran espectacle esportiu. I durant més d’una setmana, el municipi i les instal·lacions del Club han viscut un gran esdeveniment esportiu amb projecció internacional amb l’assistència d’un miler d’espectadors i espectadores. El bon temps, especialment el cap de setmana de les semifinals i finals, també ha contribuït en el bon funcionament i la destacable afluència de públic durant el campionat.

El mateix dia de la final, l’alcalde, Maurici Jiménez, i el regidor d’Esports, Pedro Torres, felicitaven en els promotors de la iniciativa pel bon desenvolupament i el magnífic resultat de l’ITF.

Un Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365 dotat amb 25.000 dòlars, 10.000 més que a la primera edició, on es van alçar amb la victòria, a la modalitat de dobles, la parella formada per la romanesa Oana Simion i la lituana Justina Mikulskyte. En individuals, va vèncer Rebeka Masarova, número 723 del rànquing WTA.

L’ITF de Platja d’Aro va comptar amb la participació de 64 tenistes d’arreu del món i es va poder seguir a través de diferents canals i plataformes de televisió.

(Foto de Sergi Gerones).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.