Novetats discogràfiques setmana del 26 d’abril

Aquest dilluns han entrat 58 novetats discogràfiques a la nostre emissora. Aquestes son les més destacades.

NOVETAT DESTACADA

Dedicada a totes les mares del món, Pablo Alborán i Ismael Serrano estrenen la seva col·laboració ‘La primera que despierta’, un regal perfecte per a dedicar-lo a les dones que ens van donar la vida el proper dia 2 de maig.

‘La primera que despierta’ és una de les cançons de el nou disc d’Ismael Serrano ‘Seremos’, una col·lecció formada per tretze cançons originals que es descriuen com un viatge d’autodescobriment. Pablo Alborán, una de les grans veus del panorama nacional, ha col·laborat amb el cantautor per donar-li vida a un dels temes més especials de l’àlbum.

ALTRES NOTABLES

The Weeknd & Ariana Grande – Save your tears Remix

Keith Urban feat Breland & Nile Rodgers – Out the cage

Veintiuno feat. Chica Sobresalto – Nudes

Bebe Rexha – Sabotage


Tornem la setmana que ve amb més novetats musicals. Bona setmana amics!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *