S’han endut el monòlit de Platja d’Aro

Aquest matí en reobrir el Parc dels Estanys la columna havia desaparegut i només han trobat la base amb els caragols que subjectaven la peça serrats

Durant la passada nit, s’han emportat del monòlit del Parc dels Estanys. Aquest matí, quan han reobert el parc, han comprovat que el monòlit ja no era a l’espai del Parc dels Estanys on va instal·lar-lo l’Ajuntament el Divendres Sant.

Aquest dimarts, 13 d’abril, en el Parc dels Estanys

El consistori ha intentat esbrinar què ha succeït des del tancament del parc, ahir dilluns, a les sis de la tarda, i fins aquest matí a les vuit, però la columna es va situar en un espai que no cobreixen les càmeres de seguretat del Parc dels Estanys.

La Unitat de Serveis Municipals ha tornat a tapar el forat i fonaments que van fer entre el Dijous i Divendres Sant per allotjar el monòlit en el Parc dels Estanys.

L’Ajuntament va prendre la decisió de traslladar-lo des de la platja de Sa Conca fins al Parc dels Estanys després que, el Dijous Sant, un grup de joves tombessin el monòlit, una bretolada que va ser molt criticada a través de les xarxes socials.

Dijous Sant a la platja de Sa Conca

El monòlit, d’origen desconegut, va aparèixer a la platja de Sa Conca la matinada del dimarts. Des de la seva arribada a la població, ha despertat una gran expectació social i mediàtica amb tota mena de comentaris i especulacions a les xarxes socials i una gran presència en mitjans de comunicació.

Divendres Sant en el Parc dels Estanys

L’estructura tenia forma de prisma triangular, feia uns 3 metres d’altura, estava feta d’acer inoxidable i l’havien fixat en una base al bell mig de Sa Conca.

Dimarts 30 de març a la platja de Sa Conca

Una acció que ha tingut un gran ressò perquè ha recordat molt al cas de pilar metàl·lic que va aparèixer el mes de novembre de l’any passat en els canyons vermells del sud-est de Utah, als Estats Units, o altres columnes similars que han aparegut en els darrers mesos en altres indrets del món, o el monòlit que apareixia a la pel·lícula ‘2001: Odisea del espacio’ de Stanley Kubrick de l’any 1968.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.