Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per un robatori amb força a Castell d’Aro

Tots els objectes sostrets ascendien a més de 15.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir divendres passat, a Castell d’Aro, dos homes de 39 i 40 anys, veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili.

Al capvespre, i gràcies a la col·laboració ciutadana, diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria ganxona es van desplaçar fins a una casa de segona residència del carrer Industrials, alertats per la presència d’unes persones que haurien saltat la tanca perimetral i estarien dins el jardí de la finca.

Fins a la casa s’hi van apropar indicatius de seguretat ciutadana, uniformats i de paisà, que van localitzar dos homes que caminaven davant la finca i que els van donar versions contradictòries. Els agents els van identificar i escorcollar, localitzant-los uns guants de treball, un tornavís i una clau anglesa.

Tot seguit, els agents van constatar que diversos accessos a la casa estaven forçats. Hi havia danys als finestrals i finestres del jardí, a la porta de la cuina i, a més, una de les persianes estava aixecada amb cadires per tal de facilitar-hi l’accés.

De l’interior havien sostret multitud d’objectes i parament de la llar, bicicletes, ordinadors, eines de jardineria, roba, televisors, escultures, cadires i electrodomèstics. A més, la casa també presentava un saqueig important d’objectes de la cuina, dels banys i dels cablejats. Tots els objectes sostrets ascendien a més de 15.000 euros.

Els detinguts, a qui els consten antecedents van passar dissabte passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *