El millor càmping de l’Estat i un dels millors d’Europa

El càmping Internacional de Calonge ha estat guardonat amb el DCC-Europa-Preis de Platí, un prestigiós premi europeu que atorga la Deutscher Camping Club

La DCC (Deutscher Camping Club), és el principal club de caravanistes alemanys (amb uns 85.000 membres) i, a finals de l’any passat, va publicar la seva guia DCC-Campingführer Europa 2021, la primera guia alemanya de la temporada i es distribueix a famílies associades, llibreries, plataformes de venda en línia com Amazon, botigues esportives, fires del sector i centenars de clubs d’Alemanya, Àustria i Suïssa.

El càmping Internacional de Calonge ha estat guardonat amb el DCC-Europa-Preis de Platí, un prestigiós premi europeu que, en aquesta edició, s’ha atorgat a tot l’Estat espanyol a l’establiment baix empordanès.

El Càmping internacional de Calonge, inaugurat l’any 1959, és un càmping familiar, amb 16,5 hectàrees, i amb una capacitat per a 2.500 persones. Disposa d’una zona comercial, serveis de restauració, un complex de piscines i un parc infantil. En el càmping s’ofereixen un gran nombre d’activitats.

El Càmping Internacional de Calonge forma part de l’Associació de càmpings de les comarques de Girona, que compta amb 75 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix unes 120.000 places d’allotjament. El total de places d’allotjament de càmping de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.

El DCC atorga aquest premi des del 2014 en honor als càmpings que ja han rebut el Premi Europeu i que han continuat destinant grans esforços perquè els seus clients puguin gaudir encara millor de les seves vacances.

El càmping Internacional de Calonge, propietat de la família Banús-Soler, està situat en el cor de la Costa Brava. Està recomanat per les guies més prestigioses de Càmping d’Europa, l’ADAC d’Alemanya i l’ANWB d’Holanda.

El premi DCC Europa- Preis de Platí se suma als premis i reconeixements que han rebut aquest any altres càmpings gironins i que posa de manifest l’excel·lència de l’oferta. El càmping Empordà de l’Estartit ha estat premiat per la influent associació holandesa ANWB com a Millor càmping familiar. Sis càmpings gironins, Les Medes, de l’Estartit; l’Àmfora, Aquarius, La Ballena Alegre i Las Dunas, de Sant Pere Pescador; i el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí amb el prestigiós Superplatz 2021 que concedeix el club d’automobilistes ADAC (el que té més socis d’Alemanya amb més de 20 milions de famílies associades) i l’ANWB dels Països Baixos ha reconegut a set càmpings de les comarques gironines amb els prestigiosos TopCamping (que equivalen a la categoria de 5 estrelles). Són Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre, Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador; Sandaya Cypsela Resort, de Pals; i Laguna, de Castelló d’Empúries.

L’Associació de Càmpings de Girona, de referència del sector turístic, destaca que aquests reconeixements posicionen el territori com a destinació líder i confirmen que els campistes europeus valoren el gran esforç que fan els càmpings en inversió i en continuar sent capdavanters, inclús en el difícil context de la pandèmia de la Covid-19.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.