La segona dosi de la vacuna de la Covid arriba a les residències de Platja d’Aro

La primera dosi de la vacuna de Pfizer es va administrar el 12 de gener

Aquest matí, personal sanitari s’ha tornat a desplaçar a les residències Bellamar i La Calma de Platja d’Aro per administrar la segona dosi de la vacuna de la Covid. Entre la primera dosi i la segona han de passar 21 dies per oferir la màxima protecció.

En total s’han vacunat un centenar de persones i per aconseguir la immunitat hauran de passar set dies més.

La vacunació ha anat a càrrec de personal sanitari d’infermeria del CAP de Sant Feliu de Guíxols i de la Unitat Mòbil Girona que han administrat la segona dosis a totes les persones treballadores i residents d’ambdós centres. La vacuna s’aplica en el múscul de la part superior del braç.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *