Novetats discogràfiques setmana del 18 de gener

68 novetats han arribat aquest dilluns a la nostre discografia. Aquestes son les més destacades.

Aquest desembre es va estrenar a totes les plataformes la nova proposta de Paula Valls ‘Acollir la pena‘, que forma part de “La vampira de Barcelona” la darrera producció de Lluís Danés, un thriller històric basat en l’imaginari popular al voltant d’Enriqueta Martí, anomenada la «vampira del Raval» o «de Barcelona». Avui ens arriba aquest tema.

Paula Valls – Acollir la pena

Carles Flaqué (Deepingtxals) encara el seu primer títol discogràfic sota el títol ‘Ànima indòmita’, i en descobrim una de les cançons.

Deepingtxals – La Bruixa del Llac

Bunbury acomiadava el 2020 amb dos àlbums d’estudi publicats; “Posible” i “Curso de Levitacion Intensiva” integrat per deu noves pistes. A més l’artista anunciava un concert per streaming que tindrà lloc el proper diumenge 24 de gener, sent l’únic xou en aquest format que hagi fet.

Abans d’aquest xou, Bunbury ha compartit un nou videoclip, en aquesta ocasió pel tema “La Gran Estafa” inclosa a “Curso de Levitacion Intensiva”. El vídeo ha estat gravat a Los Angeles.

Bunbury – La gran estafa

La cantant margariteña Nella Rojas, guanyadora del Latin Grammy, col·labora amb Juan Luis Guerra en un nou tema titulat ‘Mi guitarra’, que formarà part de “Hombres de fuego”, el pròxim àlbum de l’espanyol Javier Limón.

La cançó, escrita per Limon en una fusió de bachata i flamenc, explica la història d’un home que viatja pel món buscant la guitarra perfecta, fins que s’adona que sempre l’ha tingut amb ell.

Javier Limón, Juan Luis Guerra y Nella – Mi Guitarra

Texas ha llançat aquest final de 2020 el tema “Hi”, que constitueix el primer avançament del seu proper disc d’estudi, encara sense data de publicació, i que els ha portat a retrobar-se amb la veterana i emblemàtica formació de hip hop Wu-Tang Clan.

Texas & Wu-Tang Clan – Hi

Lana del Rey ha confirmat que serà finalment el 19 de març quan es publiqui el seu nou disc d’estudi, “Chemtrails Over The Country Club”, i ha anticipat el llistat de les cançons i l’acurat videoclip del tema que li dóna nom. Aquí teniu aquest senzill.

Lana Del Rey – Chemtrails Over The Country Club

I fins aquí el repàs de les novetats més interessants d’aquesta setmana. Ens tornem a trobar dilluns que ve. Bona setmana amics! I molta prudència!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.