Els Reis Mags d’Orient sorprenen les famílies amb uns circuits màgics a Platja d’Aro i Castell d’Aro

La tradicional cavalcada s’ha convertit en un circuit ple de sorpreses en espais tancats, accés controlat i amb cita

Des de les sis de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar reben a desenes de famílies del municipi i d’altres poblacions en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i la Sala Polivalent de Castell d’Aro.

A causa de la pandèmia, la tradicional cavalcada de carrosses i comparses pels carrers dels dos nuclis s’ha convertit en un circuit, amb totes les mesures de seguretat, on grans i petits poden retrobar-se amb la màgia del 5 de gener.

En Xalarí, la mascota de turisme familiar dóna la benvinguda a les famílies, i tot seguit, comença la ‘cavalcada estàtica’ amb catorze punts d’interès amb ambientació màgica, sorpreses i personatges.

Per exemple, a la Fàbrica de Caramels els donen galetes i la Roda de la Sort els indica si aconsegueixen caramels o carbó.

Al final del recorregut, els nens i nenes tenen l’oportunitat de donar la carta a Ses Majestats i asseure’s en unes cadires especials per a ells perquè mares i pares puguin fer-los fotografies des de diferents punts que s’han senyalitzat a la mateixa pista.

Els Reis, ajudats pels Patges Reials, també lliuren obsequis a tots els infants.

Les famílies amb infants malalts a casa, també podran comunicar-se amb Ses Majestats a través d’una vídeotrucada.

Per assistir a la ‘Nit de Reis’, les famílies han hagut de reservar la plaça amb antelació a entrades.platjadaro.com. Però si alguna família no ho ha fet, pot acostar-se al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o la Sala Polivalent de Castell d’Aro per a consular la disponibilitat d’horaris lliures i saludar personalment als Reis, en una experiència plena de màgia i d’il·lusió, abans que la pròxima nit la comitiva reial es desplaci de casa en casa per fer realitats els desitjos de tothom.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.