Els Reis Mags d’Orient sorprenen les famílies amb uns circuits màgics a Platja d’Aro i Castell d’Aro

La tradicional cavalcada s’ha convertit en un circuit ple de sorpreses en espais tancats, accés controlat i amb cita

Des de les sis de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar reben a desenes de famílies del municipi i d’altres poblacions en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i la Sala Polivalent de Castell d’Aro.

A causa de la pandèmia, la tradicional cavalcada de carrosses i comparses pels carrers dels dos nuclis s’ha convertit en un circuit, amb totes les mesures de seguretat, on grans i petits poden retrobar-se amb la màgia del 5 de gener.

En Xalarí, la mascota de turisme familiar dóna la benvinguda a les famílies, i tot seguit, comença la ‘cavalcada estàtica’ amb catorze punts d’interès amb ambientació màgica, sorpreses i personatges.

Per exemple, a la Fàbrica de Caramels els donen galetes i la Roda de la Sort els indica si aconsegueixen caramels o carbó.

Al final del recorregut, els nens i nenes tenen l’oportunitat de donar la carta a Ses Majestats i asseure’s en unes cadires especials per a ells perquè mares i pares puguin fer-los fotografies des de diferents punts que s’han senyalitzat a la mateixa pista.

Els Reis, ajudats pels Patges Reials, també lliuren obsequis a tots els infants.

Les famílies amb infants malalts a casa, també podran comunicar-se amb Ses Majestats a través d’una vídeotrucada.

Per assistir a la ‘Nit de Reis’, les famílies han hagut de reservar la plaça amb antelació a entrades.platjadaro.com. Però si alguna família no ho ha fet, pot acostar-se al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o la Sala Polivalent de Castell d’Aro per a consular la disponibilitat d’horaris lliures i saludar personalment als Reis, en una experiència plena de màgia i d’il·lusió, abans que la pròxima nit la comitiva reial es desplaci de casa en casa per fer realitats els desitjos de tothom.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *