Els Reis Solidaris reparteixen il·lusió entre vint-i-sis famílies i una cinquantena d’infants

L’acte de recollida dels paquets s’ha dut a terme en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

Amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguines, un any més, Creu Roja i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro han promogut la campanya d’Els Reis Solidaris.

Aquest dilluns, 26 famílies han recollit les joguines en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. Una iniciativa que permetrà fer arribar la il·lusió d’aquestes dates a 47 nens i nenes.

L’àrea de Serveis Socials, que gestiona la llista de famílies que poden acollir-se a la campanya dels Reis Solidaris, ha registrat un increment de famílies i infants respecte la campanya de l’any 2020. L’any passat van recollir regals 19 famílies i 36 menors.

En total, en aquesta campanya 2021, s’han lliurat a cada criatura cinc joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives que han classificat en les darreres setmanes tècnics i voluntaris de Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro.

A la Vall d’Aro, Creu Roja repartirà 940 joguines que farà arribar a 188 nens i nenes. A Sant Feliu de Guíxols es beneficiaran de la campanya solidària 70 famílies i a Santa Cristina d’Aro són 7.

Creu Roja reparteix a infants vulnerables arreu de Catalunya

Per vint-i-vuitè any, Creu Roja Joventut ha organitzat la campanya de Joguines, amb el lema “Els seus drets en joc”, per repartir joguines a més de 25.000 infants de tot Catalunya. Hi han participat més de 1.500 persones voluntàries de 83 assemblees de la Creu Roja a Catalunya, per tal d’arribar a més de 400 municipis catalans.

Aquest any, l’acció s’ha emmarcat en un context de pandèmia mundial a causa de la COVID-19 on les vulnerabilitats de moltes famílies s’han fet encara més evidents i que també han dificultat la recollida de joguines noves.

La campanya va començar l’11 de novembre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.