L’índex de risc entre alt i molt alt a la Vall d’Aro

Dades extretes del mapa de risc per municipi que actualitza diàriament la CCMA

Segons el mapa de risc per municipi que ofereix el web de notícies de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el risc de brots de Covid-19, segons la darrera actualització que apareix en la web aquest dijous, és molt alt a Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. A Santa Cristina d’Aro és alt.

Castell-Platja d’Aro és el municipi on el risc és més alt 606.66. A Sant Feliu se situa en 267.01 mentre que a Santa Cristina està en 172.31.

Segons les darreres dades, a tota la Vall d’Aro creix l’epidèmia perquè la taxa de reproducció se situa per sobre de l’1.

Dijous passat, 26 de novembre, l’índex de risc a Castell-Platja d’Aro se situava en 188.64 (risc alt). I la taxa de reproducció, ara fa una setmana, era de 0,53 (l’epidèmia no creixia).

Tal com expliquen a la plataforma informativa, el risc de brot segueix el sistema de càlcul que utilitza el grup de Recerca BIOCOM-SC de la Universitat Politècnica de Catalunya a partir de les dades del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

L’escala de mesurament de l’índex de risc es divideix en cinc trams: molt baix (0-30), baix (31-70), mitjà (71-100), alt (101-200) i molt alt (+200).

Els càlculs exclouen els tres últims dies perquè, segons expliquen en la web, contenen dades que s’actualitzen a mesura que avança el temps i sovint distorsionen la visió global.

Podeu consultar la gràfica d’índex de risc aquí i de grups escolars en quarantena aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.