El temporal de pluges deixa més de 65 mm a la Vall d’Aro

Aquest dissabte ha estat el dia amb més precipitació

L’estació automàtica del servei de Meteorologia de Catalunya de Castell d’Aro ha registrat una precipitació acumulada durant tota la setmana de 65,5 mm.

Segons els registres, el dia que ha plogut més ha estat aquest dissabte quan han caigut 31,7 mm. Dijous va ser el segon dia que va ploure més amb 14,3 mm. Divendres es van acumular 8,9 mm i dimecres 10,4 mm.

Aquest diumenge ens hem llevat amb el cel ben net de núvols i serà assolellat. La previsió meteorològica pels pròxims dies apunta a un temps variable sense pluges, malgrat que potser de cara el cap de setmana podria arribar alguna gota entre divendres a la nit i dissabte al matí.

Encesa dels llums de Nadal sense pluja

Després de tants dies seguits plovent, aquest dissabte a la tarda, el temps ha respectat l’encesa de la il·luminació de Nadal en els 3 nuclis, una encesa simbòlica perquè a causa de la pandèmia no s’ha fet cap activitat especial per a celebrar l’arribada de les Festes i l’inici de la campanya comercial nadalenca.

Els veïns i veïnes han pogut deixar el paraigua a casa per a passejar entre la il·luminació habitual i les novetats d’aquest Nadal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.