Les restriccions en la mobilitat escanyen el comerç durant la campanya del Black Friday

Molts establiments ofereixen descomptes i promocions al voltant del Black Friday

Des de fa uns anys, el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal s’ha avançat al Black Friday.

Però aquest any serà complicat per a molts establiments de Castell-Platja d’Aro que bona part de la seva facturació prové del turisme. Amb el client local no n’hi ha prou, no surten els números.

Fa dies que molts aparadors anuncien descomptes i promocions relacionades amb el Black Friday. Algunes botigues ofereixen descomptes de fins al 50% en els seus articles.

Però les restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia està escanyant el comerç local amb un descens de la mobilitat els caps de setmana del 90% que, fins i tot, ha provocat el tancament de comerços els dissabtes i diumenges, una imatge inèdita en el centre comercial platjarenc.

Aquest any, pel comerç de Castell-Platja d’Aro, el Black Friday passarà de puntetes, sense fer massa soroll. Ni tan sols l’Associació d’Empresaris ha impulsat una campanya de promoció específica de Black Friday per incentivar les vendes, tal com feia altres anys.

No hi ha gent. Aquest any, només es podran beneficiar dels descomptes a les mateixes botigues i gaudir de l’experiència de shopping in situ el client local o que pugui justificar el desplaçament per altres motius.

Els empresaris insisteixen en la necessitat de flexibilitzar les restriccions en la mobilitat, bàsicament els caps de setmana, per a permetre l’arribada de turisme a la població per a salvar la temporada comercial de Nadal, una de les més importants de l’any, per a mantenir viu el comerç de proximitat durant 365 dies l’any.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.