14.240 intervencions a les platges, la gran majoria preventives

Avui hem conegut les dades de la campanya que es va allargar de primers de juny a finals de setembre

De les 14.240 intervencions que van dur a terme els 23 socorristes de Pro-Activa a les platges i cales de Castell-Platja d’Aro, del 6 de juny al 27 de setembre, 13.270 van ser accions preventives i prop d’un miler directes.

Tres quartes parts de les accions directes (760) van tenir relació amb l’atenció sanitària, de les quals, 682 van ser lleus i 54 greus, es van realitzar 3 rescats i es van dur a terme 21 evacuacions. L’equip de socorristes també van participar en 11 localitzacions de persones extraviades i 199 ajudes al bany.

Afegir que gairebé sempre ha onejat la bandera verda.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *