Pp’s Park tanca la temporada amb una pèrdua de més del 50% de facturació

Les restriccions han escurçat la temporada d’obertura de l’emblemàtic parc d’atraccions

El parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro ja no tornarà a obrir aquesta temporada. L’entrada en vigor de les restriccions per a frenar els contagis de Covid-19, el 16 d’octubre, va comportar el tancament prematur de les instal·lacions, que havien d’allargar la temporada fins a finals de novembre.

Una temporada 2020 que ha deixat un sabor agredolç. L’adaptació del parc a la normativa d’higiene i seguretat, la bona acollida que han tingut les mesures entre les famílies o el bon desenvolupament de la temporada, sense cap focus de contagi, ha estat la cara positiva. El fort descens de la facturació i l’increment de les despeses per fer front a la nova situació sanitària són la cara agra d’una temporada totalment atípica.

Si el parc hagués tancat a finals de novembre, la direcció havia fet la previsió d’arribar al 48% de la facturació respecte de l’any 2019. Amb l’avançament del tancament, la facturació ha arribat al 42%. Per tant, el descens de la facturació respecte de l’anterior temporada ha estat del 58%. Una forta davallada que el parc atribueix a les mesures restrictives i la falta de turisme estranger que ha provocat una disminució considerable de visitants.

Recordem que el parc havia d’obrir portes el mateix cap de setmana que es va instaurar l’Estat d’Alarma i no va poder obrir-les fins al mes de juny, quan la fase de desescalada va autoritzar la seva obertura.

Des de la direcció del parc defineixen la temporada que queda enrere com una etapa plena reptes per fer front a la incertesa i implantar els protocols necessaris per a garantir la seguretat dels visitants amb un increment de personal, la instal·lació de càmeres als accessos al parc per controlar l’aforament, la col·locació de senyalització informativa i dispensadors de gel hidroalcohòlic a tot el parc, la realització de tests PCR a la plantilla, etc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.