7.500 intervencions a les platges entre juny, juliol i primers dies d’agost

S’han realitzat més de 400 assistències sanitàries i un centenar d’ajudes al bany

El primer cap de setmana de juny es va donar el tret de sortida a la temporada de bany i de serveis a les platges i cales de Castell-Platja d’Aro.

En el què portem d’estiu, el servei de salvament i socorrisme, que gestiona l’empresa Pro-Activa Serveis Aquàtics, ha dut a terme 7.571 intervencions, de les quals 7.051 han estat preventives. La resta han estat assistències sanitàries (421), ajudes al bany a les persones amb necessitats especials de mobilitat (90) i una desena de persones extraviades.

El 60% de les actuacions s’han concentrat a la Platja Gran. La resta, a parts iguals, s’han dividit entre Cala Rovira i Sa Conca. A tota la façana marítima pràcticament cada dia ha onejat la bandera verda i la qualitat de l’aigua ha estat excel·lent sempre, segons les mostres que analitza periòdicament l’Agència Catalana de l’Aigua.

El servei de salvament i socorrisme estarà operatiu cada dia fins al 27 de setembre, quan també finalitzarà la campanya Fem Platja 2020!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *