Més de 10.500 persones a la segona edició del Summer Market La Industrial a S’Agaró

S’han aplicat estrictes mesures de limitació d’aforament, higiene i seguretat per la Covid-19

Entre 10.500 i 12.000 persones han visitat la segona edició del Summer Market La Industrial que es va celebrar entre dimecres i diumenge de la setmana passada en el Parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Des de l’organització fan un balanç molt positiu de com ha funcionat i perquè s’han tornat a superar les expectatives. Recordem que el market és una proposta que promou La Industrial Markets & Events amb el suport i col·laboració d’AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró o l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou.

El dia amb una afluència més gran de visitants va ser diumenge, el darrer dia de l’esdeveniment. Dissabte, va haver-hi una afluència menor de la prevista inicialment perquè al vespre es va jugar el Barça – Nàpols de la UEFA Champions League.

Restriccions d’accés quan hi havia una afluència molt alta de visitants o una gran acumulació de públic en alguna activitat, regulació i control permanent de l’aforament, rentatge de mans obligatori a l’entrada amb gel hidroalcohòlic o recordatoris freqüents de la necessitat de complir les mesures Covid-19 han estat algunes de les accions que s’han aplicat cada dia per a reduir el risc de transmissió del Coronavirus.

Amb entrada gratuïta, el recinte va obrir de sis de la tarda a la mitjanit amb una variada oferta gastronòmica i copes, firmes comercials de diversos àmbits o actuacions de màgia, discjòqueis i música en directe. Les actuacions diàries del Magic Andreu (amb una gran concurrència de públic), Toni Cayena, Veil o Aisha Fay Acoustic són alguns dels artistes que van trepitjar el Summer Market La Industrial 2020.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *